Akce

MZI ve městech a obcích

Modro - zelená infrastruktura řeší vodu, zeleň a klima ve městech a obcích jako jeden celek. Jak důležitý je kořenový prostor pro stromy i jinou vzrůstnou zeleň, a jak jej vytvořit v zadlážděném, prostorově omezeném prostředí obytných sídel, protkaných spletí inženýrský sítí? To je nosné téma a soubor přednášek olomoucké konference.

Tulipány a ostatní cibuloviny – 5/2024 – ZRUŠENO!

Vážení zájemci, seminář rušíme z důvodu nástupu vysokých teplot v minulých týdnech, které zapříčinily odkvetení naprosté většiny sortimentu, který měl být během akce ukazován. Velmi nás to mrzí! Přihlášeným, kteří již zaplatili vložné, bude samozřejmě částka vrácena. Děkujeme za pochopení, SZKT.

Urbanscapes Praha 2024

"Adaptace městské krajiny jako mezioborové téma" Přijďte naslouchat a diskutovat, jak spojit své znalosti v multidisciplinární spolupráci pro budoucnost měst.

SAVE THE DATE –Zájezd na veletrh GaLaBau 2024

GaLaBau je mezinárodní veletrh zahradní a krajinářské tvorby, městského mobiliáře a dětských a sportovních hřišť, který se koná pravidelně každý sudý rok v září, v bavorském Norimberku. V partnerské spolupráci s NürnbergMesse, GmBh a společností PROveletrhy s.r.o.

Certifikace ETW 2024 – připravujeme na říjen!

Certifikace European Tree Worker (ETW) pro stromolezce je celoevropsky platná certifikace, jejíž pravidla a požadavky jsou stanoveny Evropskou arboristickou radou (EAC). Certifikace ETW zajišťuje,…